top of page

Få foreviget den smukke mave- Alene, som par eller familie

Graviditets fotografering

Graviditeten er en magisk tid, hvor du som kvinde er ved at skabe et helt nyt liv. Det er en tid fyldt med følelser, forventninger, forandringer og forhåbentlig en helt masse glæde. Så hvorfor ikke vælge at få foreviget denne magiske tid? Jeg tilbyder graviditets fotografering i eget hjem eller på udendørs lokation. Du skal være gravid i 32-36 uge. Nogle gange alt efter hvor synlig maven er, kan det også blive taget lidt tidligerer. Fotograferingen kan være kun for dig, med partner eller med både børn og partner. Det er helt op til dig.

Fotografering med børn og partner

- Børn og partnet med til graviditets fotografering?

Hvis der er børn og partner med til graviditets fotograferingen, tilbyder jeg det på udendørs lokation. Det giver mulighed for fantastiske levende og naturlige billeder af jer som familie (Se evt mere under familie fotografering). Det giver mulighed for at kommende storebror/søster kan kysse og kramme mors mave. Kan føle sig speciel en lille stund kun med mor og far inden den lille ny kommer til verden. Samtidig får i også foreviget familien i mens den lille ny ligger i maven og alle de lykkelige omstændigheder der er under graviditetens. Er i bare jer som par, får i en kæreste stund hvor i kan nyde alt glæden ved snart at skulle være forældre, og hvor i får jeres kærlighed foreviget, så i kan vise billeder til jeres børn og børnebørn og mindes hvor meget i glædet jer til de kom til verden.

6S1A2662-Enhanced-NR.jpg
IMG_0447_edited.jpg

Fotografering alene

- Kun dig som mor, hvad kan du forvente?

Graviditetens kan være en meget blandet tid. men oftest er den fyldt med forventning, forandring og glæde. Der sker mange ting med kvinde kroppen under graviditeten, forandringer der er kærkommen men som også kan være svære. Så hvad kan du bruge en graviditets fotografering til bare dig som kommende mor? En ting er at graviditets fotografering foreviger en magisk tid, som du kan se tilbage på. du kan vise dit barn billeder af hvordan du så ud som gravid, og fortælle hvordan det var. MEN... Det kan også hjælpe dig til at se det smukke ved de forandringer din krop går igennem. Nogle kvinder kan have svært ved alt det der sker med kroppen under graviditeten, og det er helt normalt ! En graviditets fotografering, kan derfor også bruges som selvforkælelse til dig selv, en måde at se hvor smuk og fantastisk en kvinde du stadig er selvom kroppen har forandret sig. Du er ved at gøre noget så fantastisk som at skabe et lille nyt menneske. Alle kvinder fortjener at se hvor smukke de stadig er under graviditeten og få foreviget den tid.

Fotografering i hjemmet

- Fotografering i eget hjem ?

Jeg tilbyder graviditets fotografering i eget hjem. Denne slags fotografering kan være for kvinder der godt kan lide at få de mere naturlige billeder af graviditets kroppen til dem selv. Denne fotografering er kun for den gravide, da det kan være svært at skabe de rigtige rammer for en graviditets fotografering for flere mennesker i eget hjem. Graviditets fotografering i eget hjem, kan kombineres på flere forskellige måder alt efter ønsker og muligheder i hjemmet. Det kan være i bestemt kjole i fx haven til at starte med, det kan være i undertøj i sengen, med et lagn rundt om sig ved vinduet, nøgen i et badekar dækket af blomster eller skum. Kun fantasien sætter grænser. og derfor er det vigtigt at vi forventnings afstemmer inden denne fotografering. Hjemme fotografering fot gravide har jeg også altid sat god tid af til, da der ikke skal være noget stress eller jag, og vi kan tage det stiller og roligt så du får en fantastisk oplevelse med det, og kan tage det i dit tempo.

6S1A9076.jpg

Processen

Gravidfotografering udendørs
gravidfotografering i hjemmet

Her kan i læse lidt om den generelle proces ved booking af graviditets fotografering hos KlosterskovFoto. Dette er både ved fotografering med familier, uden familien eller i hjemmet. Ved fotografering med familien, er fremgangsmåden meget den samme som ved familie fotografering både med booking og fremgangmåde 

01

Tanken

Du er gravid og vil gerne have foreviget den skønne tid. Ved fotografering med familien, går det inden under familie fotografering. Her er processen for når det kun er dig som kvinde der skal fotograferes. Jeg anbefaler som altid at kigge lidt på min portefølje. 

03

Booking

Vi har nu talt / skrevet sammen og fået forventningsafstemt, fundet en dato, tid og lokation. Herefter booker du inde i booking formularen for god ordens skyld. 

02

Kontakten

Du har kigget på portifølje og er interesseret i at høre mere om et samarbejde. Her SKAL du tage kontakt. Det er vigtigt for mig ved graviditets fotografering at der er afstemt. Specielt fordi det skal planlægges meget nøje med hvornår iforhold til termin, men også hvad dine ønsker er til denne slags fotografering, om du har nogle begrænsninger pga. graviditeten m.m For mig er det derfor vigtigt hurtigt at få klarlagt om jeg kan imødekomme dine ønsker og drømme til en graviditets fotografering. 

04

Bekræftelse

omkring 24 timer efter booking vil du modtage en bekræftelses mail med informationer om alt vi har aftalt. 

05

Betaling

ved udendørs lokation eller fotografering med familie,: betalingen kan ske på dagen enten kontant, eller med en efterfølgende faktura til bank overførelse.

Ved Fotografering i hjemmet: Betalers der et reservations gebyr på 200 kr der ikke tilbagebetales ved aflysning fra kundens side. OBS aflysnings politik under handelsbetingelser. 

07

På dagen

Med graviditets fotografering alene er der oftest en plan for hvad der skal ske. Dette fordi jeg ved at det kan kræve meget af kroppen at være ude til fotografering, og fordi jeg ved du hurtigt kan blive træt eller utilpas. Hvis det hele går som en leg, så når vi bare en masse forskelligt, for ideer har jeg masserer af ! 

06

Før Dagen

Nogle dage forinden vil jeg kontakte dig/jer, for at høre hvordan du har det, om der er nogle ændringer, nye ting vi skal være opmærksom på iforhold til begrænsninger m.m Samtidig kan du også stille de sidste spørgsmål hvis der skulle være noget. 

08

Modtagelse af billeder

Efter fotograferingen starter efterbehandlings processen. Her udvælger jeg de bedste af billederne og sender til jer i et online galleri. Alt efter valg af pakke er der åbnet for det antal download i har tilkøbt. Hvis i er interesseret i flere af billederne, er der her mulighed for tilkøb af flere billeder, hvorefter i kan downloade det antal billeder. Bestilling af flere downloads sker igennem mail til mig, hvorved jeg sender en ny faktura som skal betales, også åbnes der op for flere download. 

Leveringstiden på album er ca 3 uger. Skulle der af bestemt årsag være behov for hurtigerer levering, så kontakt mig i forbindelse med booking for at høre om mulighederne for hurtigerer levering af billederne. 

bottom of page