top of page

Familie fotografering er en investering for livet i gode minder 

Familie fotografering

Hvornår har i sidst fået taget familie billeder, hvor hele familien var samlet og med på billederne? Hvornår har dig og din partner sidst fået foreviget jeres kærlighed på billeder? Billeder er det vi kigger tilbage på når vi bliver ældre, og som er med til at bringe de gode minder frem. I vores digitale tidsalder, bruger alle deres telefoner til at dokumenterer hverdagen, men hvornår har i sidste forkælet jer selv med en foto session hvor hele familien kan være med på billederne? hvor både mor og far svinger deres børn rundt, leger og griner med dem, og får fantastiske billeder samtidig? Både i selv og jeres børn, børnebørn, bedsteforældre vil elske at kunne kigge tilbage på disse minder. Har du nogle sinde tænkt over at dine børn ville elske at se par billeder af mor og far, hvor glæden og kærligheden stråler ud af billederne?  ​ Med familie fotografering er mulighederne mange, om det er graviditet fotos, billeder med dine kæledyr, børn, bedste forældre, eller de helt store familie billeder med flere generationer, så kan jeg hjælpe jer med at forevige øjeblikket. Alle har fortjent at have skønne minder i form af billeder, de kan kigge tilbage på og mindes med smil og grin.  På denne side kan i finde lidt information om familie fotografering igennem KlosterskovFoto

Fotografering med børn

- Børn med til familie fotografering? Læs med her

Familie fotografering med børn. Først og fremmeste, så elsker jeg når der er børn med til familie fotograferinger. Det giver fantastiske med liv, men der kan også være udfordringer. Der medfølger en familie guide, ved fotografering hos KlosterskovFoto. Alt familie fotografering, foregår rigtig meget på børnenes præmisser. Glade og interesseret børn, giver dejlige livlige billeder, og vil helt sikker give jer en uforglemmelig stund sammen. Derfor vil jeg altid medsende en Familie guide til dem som skal fotograferes med børn. her står der lidt om hvad i som forældre kan gøre for at det bliver en god oplevelse, hvad jeg som fotograf gør, for at imødekomme både jeres børn og ja, og for at hjælpe til en god og sjov stemning. Der er også en tøj guide, samt små tips og tricks til under fotograferingen for at det bliver sjovt for jer alle sammen. Børn kan med det samme mærke hvis i som forældre / de voksne stresser. Nogle børn vil prøve grænser af når de skal fotograferes, modarbejde jer og mig, MEN med en god, sjov og positiv tilgang fra os alle (Måske lovning om en lille is efterfølgende), kan vi komme rigtig langt, og give jer en uforglemmelig stund sammen. Derfor medsender jeg en guide til jer med alle tips og tricks, for at give det bedste grundlag for en vellykket fotosession.

6S1A4123-Enhanced-NR.jpg
6S1A3017-Enhanced-NR.jpg

Fotografering kun voksne

- Kun for voksne, hvad kan du forvente?

Hvor der ved familie fotografering med børn, er meget på børnens præmisser, så er fotografering uden børn på jeres voksnes præmisser. Samtidig er der meget fokus på jer, fremfor børnene, og man kan ikke rigtig gemme sig i deres narestreger. Om det er par fotografering eller større familie fotograferinger, så kan det være rart at vide hvad man kan forvente. Familie fotografering med voksne, går jeg meget væk fra ''Fluen på væggen'' metoden. Fotografering med voksne mennesker, er fantastisk fordi man kan kommunikerer, men desværre har vi voksne mennesker nogle gange lidt svært ved at give slip og slappe af foran kameraet. Jeg bruger derfor rigtig meget bevægelse og semiopstillede metoden (læs under metoder) ved voksen fotografering. Dette gælder både ved par billeder og ved +2 personernes billeder. Ved denne slags fotosession vil jeg bruge lidt ekstra tid i starten på at fortælle jer hvad planen for dagen er, lære jeg lidt at kende, hvad i har af ønsker, hvordan forholdet til hinanden er m.m Jeg starter næsten altid med billeder i bevægelse, så i får lov at bevæge jer, løsne lidt op, og mærke hvordan det er at have kameraet fokuseret på jer. Undervejs bruger jeg rigtig meget kommunikation, så vi snakker sammen, i får lov at snakke og grine en masse sammen, og pludselig vil i mærke hvordan i stiller og roligt slapper af i sessionen og bare er til og nyder hinandens selvsskab. Det kan være at vi starter med fx. walk and talk billeder, at i går fra et punkt til et andetn og retur, og 2. og 3. gang jeg beder jer om det, giver jeg jer lidt at foretage jer undervejs, noget vil virke lidt skørt, men helt sikkert give smil på læben hos jer.

Fotografering med kæledyr

er kæledyr velkomne?

Hos KlosterskovFoto er der altid plads til kæledyr uden ekstra beregning. Så har du en hunde vuffer der er en stor del af familien, og som i ønsker også er med på billederne, er kæledyret mere end velkommen. I bedes dog have tilpas mange lækre snacks med for at gøre det lidt nemmere. Samtidig vil jeg også altid bruge to minutter på at hilse pænt på kæledyret, samt høre lidt fra jer hvad fx. hunden kan iforhold til fotograferingen.

6S1A1295-2.jpg

Processen

Familie Billede
Familie Billede sankt hans have Roskilde

Her kan i læse lidt om den generelle proces ved booking af familie fotografering hos KlosterskovFoto. Dette er både ved børneportrætter, eller familie billeder af hele familien eller større familier. Det er også under denne kategori hvis man fx ønsker sig billeder med sit kæledyr, eller par fotografering. 

01

Tanken

I vil gerne have foreviget jeres familie! I har måske fundet vejen til KlosterskovFoto ved et tilfælde, igennem nogle i kender, eller ved et tilbud. Her anbefaler jeg jer at kigge portifølje igennem, for at se om min stil er noget for jeres familie. Samtidig anbefaler jeg også at læse det grundlæggende igennem om mig, min metode og tilgang for at få en fornemmelse af hvad jeg kan tilbyde. 

03

Booking

I har nu fundet ud af hvilken pakke i er interesseret i, evt er der et tilbud kørende, Eller i har snakket med mig hvis der er lavet speciel aftaler, fx hvis det er en lokation andre steder end det der normalt tilbyder. 

I udfylder nu booking formularen. 

02

Kontakten

I har nu kigget lidt rundt på min hjemmeside. Enten så ved i at det skal være mig, og Booker direkte igennem booking formularen. Eller i har måske specielle ønsker eller flere spørgsmål på hvad der kan lade sig gøre, eller forespørgsels omkring dato og tid.  I kan tage kontakt under kontakt formularen, også svare jeg oftest inden for 48 timer eller hurtigerer. 

04

Bekræftelse

Bookingen er foretaget og i modtager en mail med bekræftelse herom. Mails bliver udfærdiget manuelt, så i modtager den ikke lige efter bookingen, men når jeg får besked om bookingen. Oftest inden for 24 timer efter bookingen. Forbindelse med bekræftelses mailen modtager i en familie guide med gode råd under fotograferingen, samt en tøj guide til inspiration og med gode råd. 

05

Betaling

Betalingen kan ske på dagen enten kontant, eller med en efterfølgende faktura til bank overførelse. OBS aflysnings politik under handelsbetingelser. 

07

På dagen

På selve dagen vil jeg altid have en nogle Lunde overordnet plan for hvad der skal foregå. men vigtigst af alt skal i bare være sammen som familie, så skal jeg nok guide og vejleder hen af vejen. Jeg anbefaler kraftigt at man har læst familie guiden igennem, da det kan give lidt ro og vished for jer forældre med børn der skal fotograferes. Ellers skal vi bare have en hyggelig stund sammen, hvor i får grint, smilet og hygget jer som familie.

06

Før Dagen

Nogle dage inden fotograferingen plejer jeg at kontakte familierne. Både for at opdater om evt vind og vejr, men også for at sikre mig der ikke er nogle spørgsmål. Alt efter hvor meget vi har kommunikeret, kan der også være nogle sidste oplysninger på jeres familie i forbindelse med planlægningen. Fx hvor mange i er , alder på jer, køn, evt. familie sammensætning hvis i er flere familier. er det en større familie, så hvilken konstellationer i ønsker i familie fotografering. 

08

Modtagelse af billeder

Efter fotograferingen starter efterbehandlings processen. Her udvælger jeg de bedste af billederne og sender til jer i et online galleri. Alt efter valg af pakke er der åbnet for det antal download i har tilkøbt. Hvis i er interesseret i flere af billederne, er der her mulighed for tilkøb af flere billeder, hvorefter i kan downloade det antal billeder. Bestilling af flere downloads sker igennem mail til mig, hvorved jeg sender en ny faktura som skal betales, også åbnes der op for flere download. 

Leveringstiden på album er ca 3 uger. Skulle der af bestemt årsag være behov for hurtigerer levering, så kontakt mig i forbindelse med booking for at høre om mulighederne for hurtigerer levering af billederne. 

bottom of page