top of page

Metode, tilgang & stil

Her kan du læse lidt om min tilgang til fotografering ved bryllupper, lidt om de metoder jeg bruger. både under portræt fotograferingen, men også i kirken og ved reception/fest.  Min redigerings stil kan i læse om under ' Om fotografen' 

Stil portrætfotografering 

Hvad mener jeg med stil ? Med stil mener jeg hvad du kan forvente af mig som fotograf. Hvilken stil i som par ønsker, kan være afgørende for hvilken fotograf i bør vælge. Jeg har et god bred portfolio som viser min overordnende stil som bryllups fotograf.  ​ Generelt kan jeg godt lide den romantiske, naturlige og dynamiske stil ved portræt fotografering. Jeg elsker når man kan se at der er bevægelse i billedet, smil, grin , kys og kærlighed. Hvis man ikke skal finde den lidt romantiske side frem ved sit bryllup? hvornår så? Når det så er sagt, så er min metode meget tilpasset de forskellige par og deres ønsker. Jeg har rigtig mange brudepar der er til de lidt traditionelle billeder, men som også ønsker de sjove, legende, skøre og romantiske billeder. Min fremgangs metode, gør at jeg kan ramme lidt af det hele. Men overordnet set er min stil i den Romantiske, dynamiske og naturlige ende. Kig endelig min portfolio igennem, for at se hvordan portrætbillederne kan være både romantiske, kærlige, men samtidig legende, skøre og med masser af naturlig kropssprog og smil.  Jeg er ikke typen der stiller jer op og siger 1...2...3.. Smil.

536A0892-Enhanced-NR.jpg
6S1A7874.jpg

Stil ved kirke og fest

Ved stemningsbilleder foretrækker jeg at være en flue på væggen der observerer og dokumenterer. Her ser i mig oftest i udkanten af menneske mængden, så jeg fanger både overordnet billedet af stemningen, menneskerne, begivenheden. Her kan jeg godt lide at vise begivenheden i større perspektiv, dvs der er mange mennesker med på billederne, man kan se hvor det foregår og hvad der foregår. Samtidig kan jeg også godt lide at fange lidt close ups billeder af gæsterne og stemningen. Det kan fx være 3-4 mennesker der snakker sammen, close ups af enkelte personer m.m. (Læs mere under metode)

Metode og tilgang portrætfotografering

Mit mål ved portrætfotografering, er at fange jer som par og jeres personlighed. Dog har de fleste fotografer en stil. Min ligger meget i den Romantiske og dynamiske stil. Samtidig er jeg også altid frisk på lidt mere fjollede billeder, og jeg er ikke bange for at tænke ud af boksen, hvis jeg ved der er teenager der ikke er glad for at blive fotograferet fx. Til en portræt fotografering, vil i opleve mig som en person der snakker meget. Jeg snakker meget, for at i hele tiden ved hvad jeg tænker, hvad jeg laver, hvad planen er og at i gør det fantastisk. Jeg foretrækker en meget åben kommunikation ved portrætfotografering, da det hjælper par til at slappe af og ligge nervøsiteten fra sig, fordi i hele tiden ved hvad der sker. For at skabe de mest mulige naturlige billeder, velvidende at der er begrænsninger i form af store kjoler, høje hæle, jakkesæt m.m der kan gøre det lidt mere udfordrende, har jeg forskellige metoder. Jeg arbejder fx. rigtig meget med semiopstillede billeder. Semi opstillede billeder er når jeg guider jer i forskellige poses, men anvender kommunikation imellem os og jer til at skabe naturlige smil, kropssporg, grin og glæde. Det kan fx være jeg beder jer tænke på jeres første date, det sjoveste den anden person har gjort. Det kan også være jeg beder dig hviske i partnerens øre hvad du glæder dig mest til ved bryllups dagen. Denne metode giver fantastiske billeder, som oftes også bringer smil grin og afslappethed ind i photoshoot. Ydermere er jeg vild med dynamiske billeder, hvor man kan mærke bevægelsen i billederne. Det kan fx være jeg beder jer gå op og ned at en sti. På vejen giver jeg jer fx til opgave halvvejs at gommen snurre bruden rundt et par gange, løfter hende op og kysser hende, vipper hende bag over, eller andre ting. Disse ting kommer også meget an på hvilket par jeg har foran kameraete.

536A2718-Enhanced-NR.jpg
6S1A0999-Enhanced-NR_edited.jpg

Metode og tilgang 
stemnings billeder

Ved stemningfotografering, primært ved kirken og til festen, er mit mål at være så usynlig som muligt, og være fluen på væggen. En gang imellem, kan jeg godt finde på at hive fat i fx gommen og bestman i kirken, så jeg sikre mig at få et billede af dem. Jeg er også altid åben for at gæsterne kommer over og beder om fællesbilleder. Ved stemningsfotografering, finder du mig i udkanten af menneske mængden, eller lang fodpanelerne. Dette er for at gå mindst muligt i vejen og trække mindst muligt opmærksomhed. Dette gælder både ved kirke, reception og festen. Denne tilgang gør at stemningsbillederne oftes giver et fantastisk overordnet indblik i stemningen til jeres bryllup. Fotografier med mange mennesker, hvordan de integrerer med hinanden, hvad der foregår på stedet m.m. Jeg har også fokus på at fange nogle af de mere små og intime øjeblikke, som fx ved under udskæring af bryllups kage, gæsterne reaktioner på taler og sange, gommen og brudens reaktioner på de forskellige indslag. Closeups af gæsterne hvor der er fx er 1-2 personer på billedet. Jeg bestræber mig på at få em blanding af lidt af det hele. En sjov ting, synes jeg fx også er at fotograferer nogle af gæsterne imens de bruger photobooth. Det giver virkelig nogle skønne stemningsfyldte billeder. Så lige så meget jeg snakker til portrætfotograferingen, ligeså stille vil i opleve mig ved kirken og festen, medmindre der kommer en spontan ide op til stemnings billeder, fælles billeder, sjove billeder eller andet.

bottom of page