top of page

Metode, tilgang & stil

Her kan du læse lidt om min tilgang ved fotografering samt lidt om de metoder jeg bruger. Min tilgang og metoder er meget lig hinanden om det er familie fotografering af forskellige slags, gravid billeder, par billeder, børne billeder, konfirmation, barnedåb, eller om du ønsker portrætter af dig selv eller sammen med dit kæledyr

Min redigerings stil kan i læse om under ' Om fotografen' 

Min stil ved fotografering

Min stil er så naturlig som muligt, dog kan jeg også godt lide lidt mere klassiske familie billeder, og arbejder derfor med metoder der skaber liv, bevægelse og naturlig kropssporg, selvom nogle af billederne bliver lidt opstillet. Jeg laver aldrig KUN semiopstillede billeder, men er meget varrieret i fotosessionerne. Dette vil sige at fx. min redigering af billeder, ligger sig op af de naturlige farver der er tilstede i naturen og der hvor fotoshootet foregår. Jeg kan finde på at dæmpe farverne en smule, men græsset vil altid være grønt på mine billeder, hvis det også har været det i virkeligheden. Jeg arbejder altid med fotografering i naturen, og elsker det unikke og uforudsigelige som naturen kan give som baggrund på billederne. Jeg går efter at fremhæve jer som familie, jeres nærvær og kærlighed til hinande, sjove stunder, børnens spændende ansigt udtryk m.m om det er igennem semiopstillede billeder, eller jer der render rundt og udforsker naturen, så er det jer der er i fokus.

6S1A2911-Enhanced-NR.jpg
6S1A5354.jpg

Tilgang i mødet med menneskerne

Der skal være plads til alle ! Jeg kommer altid med en meget åben tilgang til fotograferingen. Jeg kan have forberedt rigtig meget hjemmefra velvidende, at flere der kan komme ændringer, udforudsete ting, der gør at man må tænke ud af boksen, være kreativ eller lave om i planen for fotograferingen. Jeg er altid med den holdning at der skal være plads til jer som familie, lige som jeres familie er ! Dvs. jeg også møder jeres børn der hvor de er på dagen, og arbejder ud fra det. Jeg har meget fokus på min kommunikation ved familie fotograferinger, da i som voksne, specielt med børn, ikke skal være i tvivl om hvad jeg tænker, hvad planen er, eller at i gør det rigtig godt ! Jeg er også altid åben for gode ideer eller ønsker fra jer.

Generelle metode & tilgang til fotografering

Jeg arbejder primært med 3 forskellige tilgange og metoder, til at skabe levende og naturlige billeder. De semiopstillede billeder, bevægelses billeder og fluen på væggen. Alle metoder bliver anvendt til alle familie sessioner jeg har, specielt hvis der er børn med. Fluen på væggen bruger jeg næsten ikke ved familie session hvor der kun er voksne

6S1A9033-Enhanced-NR.jpg
6S1A4411-Enhanced-NR.jpg

Metode: Semiopstillede

Semiopstillede billeder bruger jeg til lidt mere klassiske familie billeder, hvor alle i familien gerne skulle være med på billedet, og ikke stå med ryggen til, hår i øjnene eller lukkede øjne. Dvs. jeg hjælper jer til hvor og hvordan i starter med at stå, men giver jer så nogle mulige bevægelses mønstre, ting at snakke om, grine af m.m for at få det naturlige frem. Det kan fx være jeg beder dig og din partner hviske det sjoveste i har oplevet sammen til hinanden, at jeg beder din partner snurre dig engang rundt. Det kan være mor og far der bliver instrueret i at tage deres børn op, knue dem ind til sig og kysse dem en helt masse, så børnene griner og hviner. Semiopstillede billeder, kan også være jeres børn der er dybt fokuseret på sten i strandkanten, hvor jeg instruerer forældrene i hvordan de kan gå over til børnene, så der kommer fælles billeder ud af det, hvad de kan gøre når de kommer over til deres børn, fx kilde dem.

Metode: Bevægelse

Bevægelse til fotosessioner er noget af min ynglings tilgang til fotografering. Bevægelse skaber de meste sjove og naturlige billeder. Jeg er van til at fotograferer kampsport, og derfor van til at fange meget hurtige bevægelser. Fx når jeres børn løber rundt og leger, nogle gange beder jeg dem løbe om kap med hinanden, ned til et punkt og tilbage igen. Forældre der svinger og kaster deres børn i luften, Parret hvor manden kaster kvinden over skulderen, danser en dans med hende, vipper hende bagud og kysser hende, eller løfter hende op og drejer rundt med hende. Bevægelse er fantastisk ! Det kan også være walk and talk billeder.

6S1A0276-Enhanced-NR.jpg
6S1A7444-Enhanced-NR.jpg

Metode: Fluen på væggen

''Fluen på væggen'' bruger jeg ikke så meget ved familie eller andre små fotosessioner. Jeg synes den kommer mere til sin ret ved livsstil fotograferinger, konfirmationer, bryllupper m.m. Der hvor jeg bruger den mest, er ved børn, når de sidder og er opslugt af fx at kaste med sten, eller finde sten de kan tage med hjem.

bottom of page