top of page

Bryllup

Skal du giftes eller kender du nogle der skal? Så er jeg måske fotografen i leder efter til at forevige jeres store dag. I denne fane kan du få noget grundlæggende information omkring valget af mig som jeres bryllups fotograf. 

Læs mere om processen fra i overvejer mig som jeres bryllups fotograf, til i står med de færdige billeder

536A1309-Enhanced-NR.jpg

Processen

Fra tanke til levering af billederne

1. Tanken

i overvejer KlosterskovFoto som fotograf til af forevige jeres store dag: 

Velkommen til min bryllups side og fordi i vil undersøge om jeg kunne være fotografen for jer. i første omgang er det vigtigt at i kigger min portfolio igennem, læser mit afsnit om redigeringsstil og tilgang til fotografering, og evt tjekker om jeres dato er ledig. Dette for at se om jeg kunne være det rette match for jer. 

3. Booking

Booking af jeres dato for den store dag;

I har nu fået bekræftet at datoen er ledig. Det kan være vi har haft en telefon samtale også. MEN det er nu i er sikre. Vi skal i fællesskab have foreviget jeres store dag på bedste vis. Det er derfor her i går ind under fanen bryllup og vælger Booking & ledige tider. Her udfylder i booking formularen. 

2. Kontakt

Ud fra det i har fundet, kunne jeg være et muligt match: 

Nu har i kigget lidt forskelligt igennem på min hjemmeside, og mener vi kunne være et muligt match. Her kan i under kontakt formular sende en forespørgsels på jeres dato, samt lidt information om jer og hvordan dagen skal forløbe. Jeg tilbyder i denne sammenhæng gerne en telefon samtale til forventnings afstemning og til at mærke kemien, det kan også være i har fået alt information i havde behov for, og bare skal have bekræftet jeres dato er ledig.

4. Bekræftelse + Reservation

I modtager en bekræftelses mail + en faktura på reservations gebyret:

Jeres dato er officielt booket når i har betalt reservations gebyret. Dette gebyr skal betales senest 7 dage efter modtagelse af faktura og er på 500 dkk. Når reservations gebyret er betalt, modtager i en mail på det videre forløb. 

5. Videre forløb

Alt efter hvor langtid der er til jeres bryllup: 

Alt efter i hvor god tid i har booket mig som bryllups fotograf, vil der være lidt forskel på hvor hurtigt det videre forløb går. Men.. det er her i modtager en mail med hvad der sker nu. Vi skal have fundet en dato for det fysisk møde (hvis det er på Sjælland eller Lolland Falster.) Dette foregår oftest i foråret, inden jeg taget hul på bryllup sæsonen. Samtidig vil i modtage en bryllups folder med tips og trick til jeres bryllup, information om mig som fotograf og gode råd til hvad i kan forberede jer på omkring at blive fotograferet. Samtidig vil der også være et spørger skema, som jeg gerne vil have er udfyldt 8 uger før jeres bryllup. 

7. Efter det fysiske møde

Her modtager i en opsummerende mail: 

I vil modtage en mail, det kort opsummerer hvad vi har snakket om og hvilken aftaler vi har lavet. Her har i også mulighed for at rette til, hvis jeg skulle have glemt noget, eller noget i gerne vil tilføje i er kommet i tanke om efterfølgende

6. Fysisk møde eller online møde

Der er mulighed for fysisk møde hvis det er på Sjælland eller Lolland falster: 

I kan vælge hvis i ønsker et fysisk møde, man kan også vælge online hvis vi ikke kan finde en tid der passer. Dette møde vil foregå på lokationen for jeres portræt fotografering. Her er det også muligt at tilkøbe en lille par fotografering for kun 500 Dkk, så i kan prøve at stå foran kameraet. Har i børn er de hjertelig velkomne ved det fysiske møde, så de også kan se hvem jeg er. Ved det fysiske møde, vil jeg fortælle jer lidt mere om de forskellige muligheder jeg ser på jeres valg af lokation. Jeg snakker meget ved det fysiske møde, men det er fordi jeg gerne vil dele alle mine tanker og ideer med jer, så i kan sige til og fra. Vi vil også gennemgå jeres ønsker på lokationen, lidt af dagen, hvilken billeder i ønsker og med hvilke folk på. Her snakker vi også fotografering ved kirken, og familie billeder. Er brylluppet på fin, er der nogle gange stadig mulighed for et fysisk møde, ellers foregår det online. 

8. 4 uger før

Skal vi have aftalt et nyt online møde ved behov. 

Alt efter hvor meget af dagen der er på plads ved det fysiske/online møde, kan der være behov for at vi snakker sammen ca 4. uger før jeres store dag. Her kan vi sammen få styr på det sidste omkring tidsplanen, adresser, gæster, spørgerskemaet jeg har sendt med ud, og hvis i skulle have spørgsmål til noget omkring dagen. ( I kan altid kontakte mig på mail eller sms ellers). Hvis i bare har behov for at tage de sidste på skrift er dette også en mulighed. Ved telefon møde vil jeg sende en opsummerende mail efterfølgende. 

536A8896.jpg
536A0751-Enhanced-NR.jpg

9. Betaling

betaling af det resterende belød

ca. 8 uger før modtager i en faktura på det restende beløb. Dette beløb skal være betalt senest 3 uger før jeres bryllup. I modtager en bekræftelses mail når betalingen er modtaget. 

11. Den store dag

10. Sidste kontakt

ca. 1 uge før: 

Her vil jeg officielt tage den sidste kontakt. Her plejer jeg at sende en mail og høre om i er ved at være klar, om der er nogle ændringer jeg skal vide noget om, eller om i har nogle spørgsmål. Igen er i selvfølgelig altid velkomne til at kontakte mig på mail eller sms. Dagen før jeres store dag og på dagen, skal i ikke tøve med at lave et opkald hvis i har behov. 

Så kom dagen hvor i skal giftes:

Alt efter pakke, tilkøb og aftale, kommer jeg som udgangspunkt til vielsen 30 minutter før for at fange stemningsbilleder. Herefter deltager jeg så meget præsten tillader det med fotografering under vielsen. Efterfølgende stemnings fotografering af lykønskninger ude foran kirken. Jeg sætter normalt ca 15 minutter af til portræt og familie fotografering inde i kirken. jeg  anbefaler også at i får taget fælles billede ved kirken. efter kirken køre vi ud til lokationen for portræt fotografering hvor vi skal bruge ca. 1 time sammen. Alt efter valg af pakke, takker jeg enten af her, eller følger med jer videre. 

12. levering af billeder

3-5 billeder inden for 72 timer, resterende inden for 3 uger: 

Når jeg har sagt pænt farvel til jer, enten efter portrætfotograferingen, receptionen eller brudevalsen, så begynder 2. del af mit arbejde. Her udvælger jeg 3-5 billeder i får redigeret inden for 72 timer. resterende billeder jeg udvælger til redigering får i inden for 3 uger. I forbindelse med levering af det fulde album billeder, vil jeg altid spørger om jeg må låne nogle af billederne til sociale medier. Dette er den eneste måde jeg kan vise fremtidige kunder hvad de kan forvente af mig som fotograf. Det er helt okay at sige nej tak, eller kun at sige ja til et par stykker. Der ud over håber jeg altid folk vil bruge 2 minutter på at anmelde mig på google eller min facebook side, da det kan hjælpe fremtidige kunder til at se om jeg er noget for dem. 

Til sidst vil jeg sige tak for et fantastisk samarbejde, ønske jer tillykke en ekstra gang, og håbe at vores veje mødes igen på et tidspunkt. 

bottom of page