top of page

Fotografering til barnedåb- Få hele familien foreviget fra starten

Barnedåbs fotografering

Hvilket bedre end at starte jeres familie med at blive foreviget til barnedåben? Når man vælger fotograf til barnedåben, slipper i for selv at tænke på hvem der skal tage billederne, hvor og hvor mange billeder der bliver taget. Kommer der nu de rigtige øjeblikke med? for ved at vælge en fotograf, vælger i en person der kun har interesse i at forevige jeres store øjeblik når jeres barn skal have sit navn og velsignes af gud. Man skal dog være opmærksom på at der kan være stor forskel i hvor og hvor meget der må fotograferes for præsten i de forskellige kirker. Og jeg anbefaler jer altid at tjekke op på dette inden booking af fotograf. MEN ... det er de færreste der fortryder at have valgt en fotograf der kun er tilstede for at forevige barnedåben.

Portræt fotografering

- Efter endt barnedåb 

Efter endt barnedåb er der næsten altid mulighed for at få taget familie billeder oppe ved alteret. Jeg anbefaler at vi på forhånd har aftalt hvilke familie billeder der skal tages i forskellige konstellationer, da der kan være flere familier om buddet og flere dåb samme dag. Det er derfor vigtigt at familien er samlet, så jeg hurtigt kan guide og vejlede jer til skønne familie billeder. Alt efter hvor meget tid der er og hvilken muligheder der er i kirken, vil det oftes blive ret opstillede billeder. Jeg tilbyder derfor også at der kan blive taget billeder ude foran kirken hvis vejret tillader det, hvor det kan gøres mere stiller og roligt hvis der er flere om buddet ved alteret.

IMG_3462.jpg
6S1A8821.jpg

Fotografering i Kirken

- Hvorfor vælge fotografering i kirken?

Hvorfor vælge fotografering i kirken? Det giver unikke billeder kun til jeres familie, og samtidig kan i som familie læne jer tilbage og bare nyde dagen. Nyde at se jeres barn få sit navn, blive velsignet af gud, omringet af fadder, familie go gudfar eller gudmor. Når man vælger at have en fotograf med i kirken, sikre i jer at der er en, som kun har jeres familie for øje. Alt opmærksomheden iforhold til fotografering ligger på jeres familie og og den lille ny. Det er dog meget forskelligt hvor meget fotografer må i kirken, og derfor kan det også varrierer meget med hvilken billeder der er mulighed for at få. oftes oplever jeg at man har gode muligheder for skønne billeder når gudfar/gudmor kommer ind med den lille ny og skal til at sætte sig. Alt fotografering ud over er meget individuelt alt efter hvilken præst det er, samtidig er det også meget forskelligt hvor meget man må bevæge sig rundt. Oftest er det tilladt at fotograferer selvedåben, men det kommer også an på hvor mange andre børn og familier der er i kirken. OG IGEN ! Kommer det helt an på præsten! Vælger man fotograf i kirken, vil der også være en til at fange lidt af lykønskningerne før dåben og efter dåben. Også er der selvfølgelig de efterfølgende portræt billeder

Fotografering til festen

- Hvad indebære det?

Et par timers fotografering kan tilkøbes eller aftales individuelt med mig ved interesse. Men hvorfor overveje fotograf ved festen? IGEN så skal i ikke tænke eller bekymre jer om, om der bliver taget billeder i kan sidde og kigge tilbage på og mindes. Billeder i kan vise jeres barn når det bliver ældre og fortælle dem igennem billeder om dagen. med en fotograf med til festen, er der en person der kun har for øje at forevige denne store dag for jer som forældre og jeres barn. Ved fotografering til festen/sammenkomst, alt efter hvor langtid, vil der være mulighed for billeder af jeres barn hos de vigtigste mennesker, billeder af gavebord, evt mad, ekstra familie billeder ved behov. Men der er også muligt at få taget et stort fælles billede med alle gæsterne. Mulighederne er mange. Og ved interesse kan jeg kontaktes for at høre mulighederne og pris da det kommer helt an på lokation, tid og sted.

6S1A7932.jpg

Processen

Barnedåb maribo
Barnedåb maribo

Her kan du læse lidt om processen ved at booke mig som fotograf ved Barnedåb. 

01

Tanken

Du har besluttet dig for at finde en fotograf der skal forevige dit barns dåb i større eller mindre grad. Det er her vigtigt at du undersøger portefølje, fotografens stil og tilgang , samt får en fornemmelse af om KlosterskovFoto kunne være valget for jer. 

03

Booking

Vi har nu haft den første kontakt, og i har besluttet at bruge mig som fotograf til barnedåb. Her skal i finde ud af hvilken af mine pakker i kunne tænke jer, eller have snakket med mig om hvis der har været helt andre ønsker end hvad pakkerne tilbyder. Her efter booker i, igennem booking formularen. 

02

Kontakt

Du har kigget min portifølje igennem, og vil gerne vide mere. Her er det muligt at kontakte mig igennem kontakt formularen med eventuelle spørgsmål, forespørgelse om ledig dato og tid, eller andet. Det kan også bare være for at mærke kemien. Enten er korrespondancen over mail eller hvis ønskes telefon samtale.  Det altid muligt at booke en uforpligtende telefon samtale. 

04

Betaling

Efter booking vil i få en bekræftelses mail på booking, hvor der vil være angivet det aftalte på dagen. Her ud over vil der blive opkrævet at reservations gebyr som ikke tilbage betales ved afbud på 500 kr.  Det restende beløb modtager i en faktura på der skal være betalt 7 dage før fotograferings dagen, med mindre andet er aftalt.

05

Inden barnedåben

Hvis ikke allerede det er aftalt over telefon møde, vil jeg seneste et par uger inden, tage kontakt til jer over mail. Her vil i modtage en dåbs guide med tips og spørgsmål. Oftest vil jeg også gerne bede om en liste over forskellige konstellationer i ønsker familie billeder i, så jeg er sikker på i får alle jeres ønsker inde i kirken efter dåben, eller ved festen (Hvis i også har booket mig til det) 

07

På dagen !

Alt efter hvad i har booket, vil fotografering også svare til det. Men jeg møder altid op 30 min før barnedåben for at nå at hilse på forældrene. Hvis der er flere familie der skal have døbt deres børn, håber jeg i kan lede mig i retnings af jeres familie så jeg får lidt billeder af dem. hvis der er mulighed for det, går jeg med ind i klargørings rummet. Det er dog ikke altid der er plads til fotograf, eller tilladelse hvis der er flere familier. 

06

dagene inde

Ca 2 dage før vil jeg sende en lille sms, om alt er klar til den store dag, også for at være sikker på der ikke er nogle ændringer. Her kan i også stille spørgsmål ved behov. 

08

Efter den store dag

Alt efter aftale og valg af pakke, leverer jeg som hoved regel et lille sneakpeak på 2-5 billeder inden for 72 timer efter endt fotografering. De restende billeder vil blive leveret inden for 3 uger efter fotograferingen. Her vil i modtage en mail til et online galleri i kan downloade fra, fra flere enheder. Albummet vil være åbent i 14 dage til downloads.

bottom of page