top of page

Personen bag kameraet

Fakta

''Et billede kan sige mere end 10.000 ord''

Fotografering har været en del af mit liv, siden jeg lærte hvordan man trykkede på udløserknappen. I mange år fokuserede jeg på landskabs- og dyrefotografering. For et par år siden begyndte jeg at tage mentortimer og lære hvordan man tog billeder af familier, portrætter, bryllupper og meget mere. Mange timer og billeder senere, er jeg gået deltid som fotograf. Den anden deltid bruger jeg på hospitalets akutafdeling som sygeplejerske. Og jeg ELSKER begge jobs, og kan ikke undvære noget af det.

redigeret 2_edited.jpg
redigeret 2.jpg

Ikke bare en fotografering

For mig skal fotografering være en oplevelse som du/i nyder og tænker tilbage på med glæde. Mange ønsker de naturlige billeder. Dette skaber jeg både igennem de naturlige øjeblikke når du leger med dit barn, kysser din partner eller andet. Men også igennem de opstillede billeder. Her kan jeg bede dig svinge din partner rundt i en dans, hviske ting i øret (hvad elsker du mest ved din partner), give dine børn et kys på kinden, kilde dem, svinge dem rundt. Mulighederne er mange, selv med de opstillede og semi-opstillede billeder. Men det vigtigste er, at du/i kommer hjem med en sjov oplevelse som i kan tænke tilbage på med et lille smil på læben.

Klosterskov Foto
som fotograf

Jeg kan forsvinde helt ind i fotograferings verdenen, det er ligesom meditation for mig. Som fotograf er jeg meget ærlig. Jeg guider dig/jer gerne i jeres positur hist og her i fotograferingsøjeblikket. Dette for at skabe fantastiske billeder sammen med jer, både opstillede og semiopstillede. Med semiopstillede billeder mener jeg, f.eks når der er fuldt fart på børnene, så kan jeg guide jer til flotte fælles billeder, hvor i svinger jeres børn rundt, kysser dem m.m. De naturlige billeder kommer når jeg i perioder er ''fluen på væggen'' i fotosessionen og ser hvad der sker. Samtidig er jeg også en fotograf der tager mig tid til hvert enkelt fotografering. Er du en børnefamilie, hvor der er fuld fart på, så tager det den tid det tager. Jeg vil guide jer til hvordan man kan ''fange'' børnene til sjove, skøre og smukke familie billeder.

Generelt betyder det ikke noget for mig om der tager lidt længere tid end ventet, du/i skal føle jer godt tilpas, have det sjovt og kunne være jer selv. På den måde får vi skabt mindeværdige øjeblikke 

Redigerings stilen vil i opleve er så naturlige som mulige. Dvs, er skoven grøn, så er den også grøn på mine billeder. Jeg redigerer mine billeder så det giver mening i forhold til det naturlig look de er fotograferet i. 

6S1A5489.jpg
bottom of page